Nyheter

Dalaminisim 22 oktober

  • 25 sep 2023
  • Dalaminisim, Tävling

På söndagen gick simtävlingen Dalaminisim i Maserhallen.

Evenemanget blev en stor succé. Trots mindre tekniska problem genomfördes tävlingen smidigt och i sportatmosfär. Sex vänskapsklubbar från Dalarna kom till Borlänge, tack vare vilka nästan 80 barn deltog i tävlingen. Det var också många deltagare för vilka det var den första tävlingen i simkarriären. Grattis till deras framgångsrika start!

BSS vill också tacka alla föräldrar och funktionärer som hjälpte oss under tävlingen.

Vi ses nästa gång!


Mer informationen hittar du här: Dalaminisim.

Clubdagar Intersport

  • 25 sep 2023
  • Intersport

Mellan den 24/9 - 2/10 har vår samarbetspartner Intersport 25% rabatt på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för höstens alla aktiva dagar.

Genom ett medlemskap i Club Intersport får du tillgång till unika erbjudanden samt bonus på alla dina köp. Välj Borlänge Simsällskap som din förening under ”Mina sidor” på intersport.se, då går 3% på allt du handlar hos oss tillbaka till oss utan att din egna bonus påverkas!


* Gäller t.o.m. 2/10 å ordinarie priser och kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Gäller ej produkter markerade med ”exkluderad från rabatter”, cykel, hockey, föreningskläder, supporterprodukter eller beställningsvaror.

Masdoppet 2023

  • 11 sep 2023
  • Masdoppet, Tävling

Grattis alla simmare från BSS som ständigt utvecklas, stöttar och hejar på varandra i klubben! Många fina tider och medaljer har det blivit i helgen!


Borlänge Simsällskap vill tacka alla föräldrar och funktionärer som gör tävlingen möjlig för våra simmare. Er hjälp är mycket viktig för oss! 

Vi vill också passa på att tacka Xylocap, Arvslindans Hantverk och PK Möbler som sponsrat med fina heatpriser!

Sist men inte minst vill vi tacka alla klubbar för att ni kom och skapade en härlig sportstämning!

Tack till er alla som gjorde Masdoppet till en fantastisk simtävling!


Klicka här för att hitta mer informationen om Masdoppet.